Čtvrtek 25.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Načal to Otradovec
Načal to Otradovec
Dorost - Louňovice
Dorost - Louňovice

Muži A: SENCO Doubravka - SK MARILA Votice [13.9.2009]

Datum: Neděle 13.9.2009 22:32 - aktualizováno: Pondělí 14.9.2009 08:08Zobrazeno: 1441x
2:1 (1:1)

Votice dohrávaly v devíti a Mašín chytil dvě penalty

 

Doubravka - Divoký průběh přinesl divizní fotbalový zápas mezi Doubravkou a Voticemi. Hosté se sice dostali do vedení, domácí však rychle vyrovnali, Voticím byli vyloučeni Neuberg s Rezkem, Mašín chytil dvě penalty a v závěru domácí Salák vstřelil vítěznou branku.


Úvod vyšel hostům. Walterovu dělovku ještě gólman vyrazil, ale na centr Viskupa tečovaný vlastním hráčem Sýkorou, již nestačil. Domácí však v 16. minutě Salákem po přiklepnutí Duchkem vyrovnali. Až do poločasu se střídaly šance na obou stranách, u Votic Lizák, Knobloch, Walter (břevno), na domácí straně Vaigl a Salák. Těsně před poločasem byla nařízena na hosty penalta, ale Mašín jí Vaiglovi lapil. Ihned po přestávce rozehráli domácí rychle standardní situaci, Neuberg vyrazil míč rukou z branky a byl vyloučen. Jenže Mašín i druhou penaltu Novákovi kryl. I v deseti drželi Votičtí remízu a Mašín kryl střely Vaigla a Šimra. Přišla ale osudná 81. minuta. Rezek ztratil míč u vlastní šestnáctky a Salák chybu potrestal. Deprimovaný votický záložník svlékl a zahodil dres a jelikož měl již žlutou kartu, šel předčasně pod sprchy. V závěru se hosté i v devíti snažili o vyrovnání, ale to jim nebylo přáno.


„Jsem pěkně naštvaný. Vstup jsme měli oproti jiným zápasům dobrý a dostali jsme se do vedení. Bohužel jsme se dopustili chyby při nákopu do vápna a soupeř toho využil k vyrovnání. Poločas jsme dohráli relativně v pohodě, i když proti nám byla nařízena penalta, kterou ale bravurně Jarda Mašín zlikvidoval. V Doubravce hráli prim hlavně zkušení Sýkora se Salákem. Ihned po přestávce jsme se dopustili kapitální chyby, když po rychle rozehrané standardní situaci vyrazil Neuberg míč rukou z brankové čáry a byl vyloučen. Domácí kopali druhou penaltu, ale Mašín jí opět chytil. V deseti lidech jsme paradoxně začali hrát lepší fotbal, kluci makali a jezdili. Ač to vypadalo, že soupeř má více ze hry, my měli nebezpečné brejky. Až do osudné 81. minuty, kdy se Patrik Rezek dopustil kapitální chyby před naší šestnáctkou a soupeř toho využil. Všechno úsilí vyšlo vniveč, navíc byl Rezek po extempore vyloučen a dohrávali jsme v devíti. I poté jsme si vypracovali dvě gólovky, ale nevyrovnali jsme. Byl to psychicky náročný zápas, navíc jsme před derby s Benešovem přišli o dva hráče,“ byl zlomený kouč Votic Ivan Pihávek.

Benešovský deník/Pavel Šimáček

 

Branky:
vlastní
Rozhodčí:
Tupý
ŽK:
1/3
ČK:
0/2
Diváků:
-
Domácí:
-
Hosté:

Mašín - M. Budil (51. Lukeš), Faitl, Neuberg, Bareš - Viskup (85. Houška), Rezek, Lizák, Walter (87. Siegl) - Horváth, Knobloch.

Související skupiny
 
šup nahoru