Pátek 19.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Bohemians - Marila
Bohemians - Marila
dorost - Králův Dvůr
dorost - Králův Dvůr

Muži A: SK Benešov - SK MARILA Votice [25.4.2010]

Datum: Pondělí 26.4.2010 22:38 - aktualizováno: Středa 28.4.2010 21:23Zobrazeno: 1693x
0:2 (0:1)

Před poměrně slušně zaplněnými ochozy se v prvním poločase toho příliš nedělo. Za zaznamenání stojí odkulhání domácího Turka již v osmé minutě, kterého „přejel“ Rezek. Tím se značně otupila útočná hrozba Benešova, který se z toho nevzpamatoval až do konce utkání.

Domácí měli blízko ke vstřelení branky kolem 20. minuty. Nejprve Čáp se tlačil do šance a za chvíli Chomát téměř z poloviny hřiště z trestného kopu orazítkoval břevno votické branky. Rána z čistého nebe přišla pro domácí v nastaveném čase první půle, kdy se ve vápně nejlépe zorientoval Horváth a po zemi prostřelil Capoucha. Do té doby stoprocentní produktivita – jedna střela na bránu za celých pětačtyřicet minut.

Po změně stran pokračoval Benešov v nevýrazném výkonu. Hosté lépe kombinovali a drželi míč na svých kopačkách, někdy až příliš. V 59. minutě měl blízko k vyrovnání Benešov, ale Žákovi v nadějné situaci utekl míč mezi nohama. 66. minuta patřila Houškovi, který byl na hřišti jen několik minut. Hluboko na vlastní polovině se nadechl k sólu, které po šedesáti metrech a čtyřech obejitých protihráčů skončilo penaltovým zákrokem Štěpána ve vlastním pokutovém území. Následovala žlutá karta (víc by slušela jasná červená) a penalta, kterou bezpečně proměnil Lukeš – 0:2. Za chvíli opařenou benešovskou obranou prošel Viskup, přihrál Horváthovi, kterému nevyšla poslední klička. V 83. minutě se téměř ze třiceti metrů opřel do míče Braný a gólman Mašín měl plné ruce práce, aby projektil vytěsnil na roh. V poslední minutě mohl zkorigovat Prikner, ale jeho hlavička v síti neskončila.

„Zápas jsme odehráli špatně. Mělo to několik faktorů. První, zranění Turka hned na začátku utkání, což nás dost ovlivnilo a museli jsme hru trochu změnit. Ten druhý, že jsme dostali gól do šatny deset vteřin před koncem a pak jsme nezachytili brejk soupeře, penalta. Potom už je to těžký za stavu 0:2 se zápasem něco dělat,“ uvedl kouč Benešova Jaroslav Tesař.

„Nám se zápas samozřejmě hodnotí dobře, pozitivně. Mužstvo splnilo to, co jsme si před zápasem řekli v kabině. Taktický záměr vyšel. Hráčům musím pogratulovat a poděkovat, jak k zápasu přistoupili. Věděli jsme s čím domácí nastoupí, systémem nakopávaných míčů. Bylo to pro nás těžký, protože máme menší hráče, ale zvládli jsme to a prosadili jsme se střelecky a kombinačně. To byl hlavní důvod, proč z Benešova vezem tři body,“ řekl spokojený trenér Votic Ivan Pihávek.

Benešovský deník

http://www.benesks.unas.cz/votice10.htm

 

Branky:
Horváth, Lukeš (PK)
Rozhodčí:
Svoboda - Mareš,Pospíšil
ŽK:
2/3
ČK:
0
Diváků:
600
Domácí:

Capouch – Chomát, Žák, Doseděl, Křivohlavý (67. Veselý) – Bubeník, Zoubek (46. Braný), Havlíček, O. Štěpán – Čáp, Turek (8. Prikner).

Hosté:

Mašín – Viskup, Neuberg, Faitl, Bareš – M. Budil (58. Houška), Rezek (73. V. Pohorský), Lukeš, Borkovec – Horváth (88. Walter), Knobloch.

Přílohy
  • Benešov - MARILA
    Benešov - MARILA

    David Lukeš, exekutor PK

  • Benešov - MARILA
    Benešov - MARILA

    Bareš a Borkovec (15)

  • Benešov - MARILA
    Benešov - MARILA

    Jan Neuberg

  • Benešov - MARILA
    Benešov - MARILA

    Patrik Rezek

  • Benešov - MARILA
    Benešov - MARILA

    V akci Borkovec

Související skupiny
 
šup nahoru