Pátek 19.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

žáci mladší - Sl. Jesenice
žáci mladší - Sl. Jesenice
losování - Čichovský, Rosenvald a Janů
losování - Čichovský, Rosenvald a Janů

Muži A: Všenorský SK - SK Votice [15.8.2015]

Datum: Sobota 15.8.2015 21:18 - aktualizováno: Neděle 16.8.2015 12:15Zobrazeno: 1687x
4:2 (2:1)

Všenory - Ve druhém kole fotbalové I. A třídy Votice prohrály na hřišti posílených Všenor. 

VŠENORSKÝ SK – VOTICE 4:2 (2:1)

Domácí vlétli do zápasu a v 9. minutě šli do vedení Kučerou, jenž si po kolmici za obranu poradil se Soukupem. Netrvalo dlouho a Štumpfův projektil z trestného kopu zasvištěl vedle votické branky. Hosté se oklepali a v 18. minutě trošku kuriózně srovnali. Kramný po centru Slunečka hlavičkoval do svého kolena, od kterého se míč odrazil od tyče do branky – 1:1. Domácí trochu vyrovnávající gól ve velkém horku zmrazil a Štork je mohl podruhé potrestat, ale Rottenberg byl proti. V závěru poločasu již byli opět nebezpečnější domácí. Michálek hlavičkoval po rohu nad a střelu Štumpfa kryl Soukup. Ve 43. minutě již ale Michálek po pasu Štumpfa rozvlnil votickou síť – 2:1.

Prvních dvacet minut druhého poločasu rozhodlo definitivně o výhře Všenor. Stanislav Drážný ještě únik po chybné rozehrávce Votic, neproměnil. V 56. minutě chybovali hosté podruhé a tentokrát je již Kučera po centru ze strany potrestal – 3:1. Aby toho nebylo na hosty málo, v 64. minutě bývalý ligový hráč Martin Müller dorazil míč do sítě po vyraženém trestném kopu Soukupem. Následně již domácí vedení kontrolovali, a přestože jejich brankáře ještě v 84. minutě překonal Voráček, pranic jim to výhru neohrozilo.

„Posílený soupeř o Müllera a Vorla má svoji kvalitu. Urostlí hráči byli důraznější, s nepříjemnými standardkami, mají sílu v přechodu do útoku, a tak každý jejich brejk je nebezpečný. Přesto jsme mohli při určité konstelaci uhrát bod nebo dva po penaltách, ale bohužel jsme byli nedůrazní po odvrácených standardkách. Ani střelecky jsme se neprosadili, když Mára Štork to měl jako jediný útočník těžké," povzdechl si po zápase kouč Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček

Branky:
9. a 56. Kučera, 43. Michálek, 64. Müller – 18. Kramný, 84. Voráček.
Rozhodčí:
Kotlár
ŽK:
3:3
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Říha (64. Voráček), M. Budil, Šlejmar, Bareš – Kramný, Kolář, Čupr, Slunečko – Viskup (58. Molčík) – Štork.
Přílohy
  • všenory-votice
    všenory-votice

Související skupiny
 
šup nahoru