Pátek 19.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Březnice
dorost - Březnice
dorost - Sedlčany
dorost - Sedlčany

Příbram - Vlašim ve Voticích

Datum: Sobota 22.1.2011 19:14 - aktualizováno: Sobota 22.1.2011 19:28Zobrazeno: 1436x

FOTO z utkání

Vlašim remízovala s ligovou Příbramí

Votice/ Na závěr kondičního soustředění v Kácově, které bylo protkáno přípravným středečním utkáním s ligovým Hradcem Králové (0:3), sehráli druholigoví fotbalisté Graffinu Vlašim na umělé trávě ve Voticích zápas s dalším ligovým celkem I. FK Příbram, jehož trenérem je bývalý úspěšný kouč Vlašimi Roman Nádvorník.    



FC Graffin Vlašim - I. FK Příbram  3:3

První poločas nabídl přítomným divákům velmi pěknou podívanou. Zpočátku se hrálo na polovině Vlašimi, ale bez vážnějších šancí. Poté však ale začala vystrkovat Vlašm své růžky a převzala i otežě zápasu a daleko více zaměstnávala obranu Příbrami. Nejprve se po ose Droppa – Norek málem dostal do zakončení Janda, ale míč mu v rozhodující fázi uskočil.

Hosté zahrozili jedinou střelou Wágnera, před kterým se odkryl dostatek prostoru, ale jeho pokus zamířil mimo. Příbram mohla inkasovat po jednom z rohových kopů, když vlašimská obrana výborně pokryla míč a ideálně jej rozehrála na nabíhajícího Strnada, který vyslal do úniku svého spoluhráče Nádeníčka, ale ten však zamířil v tísni mimo.

Poté nadešla velká chvíle agilního Borkovce, který pořádně větral lévé křídlo Příbramské sestavy. Nejprve krásnou akcí uvolnil Jandu a poté Pavel Borkovec výborně zabojoval a přihrál přesně na Norka, který centrem hledal Nádeníčka, který byl ve vápně sražen a následnou penaltu proměnil zkušeně Miloslav Strnad – 1:0.

Vlašim byla i nadále při chuti a ke střele se odhodlal Průcha, jeho pokus se však mezi tři tyče nevešel. Netrvalo to ani pět minut a Graffin mohl do vedení poslat Borkovec, kterého našel parádním centrem Průcha, ale prvně jmenovaného zradil terén. Zhruba deset minut před koncem poločasu se hosté dočkali vyrovnání, když se po Divíškově centru prosadil ve skrumáži hlavou jeden z jeho spoluhráčů – 1:1. Příbram do konce poločasu vývoj zápasu obrátila, když po rohovém kopu nastřelil Huňa tyč a odražený míč doklepl do brány Videgla – 1:2.

Nástup do druhého poločasu byl však ze strany Vlašimi vynikající. Nováček na hřišti Kotyza zamotal hlavy příbramským obráncům položil si brankáře a poté jej přehodil a vyrovnal skóre zápasu – 2:2. Jinak druhá půle již tolik fotbalové krásy jako ta první nepřinesla, ale přeci jen se Vlašim opět dostala do vedení. Bálek sklepl míč patičkou na nabíhajícího Kotyzu, ten vyhledal zpětnou přihrávkou Halušku, jenž s míčem přilepeným na noze vnikl do pokutového území a křižnou střelou překonal příbramského brankáře - 3:2. Když už se zdál být zápas rozhodnut přišlo pět minut před koncem vyrovnání z kopaček Matěje Štochla, ale nutno podotknout, že šlo o spornou ofsajdovou situaci, ale branka byla uznána a zápas tak skončil remízou 3:3.


„Bylo to živé utkání, bylo se na co dívat. Po tom týdenním bloku, co jsme absolvovali jsem rád, že se nám nikdo nezranil a také že dostali příležitost mladí Borkovec s Haluškou,“ okomentoval zápas vlašimský kouč Boris Kočí a spokojeně dodal: „S utkáním jsem spokojen,“ usmál se.

„Já jsem rád, že se nám podařilo odehrát zápas ve slušném tempu, protože za námi byl náročný týden běhání. Vlašim hrála velice dobře a já si myslím, že na to, v jakém se nacházíme rozpoložení přípravy to byl zápas kvalitní,“ zhodnotil utkání trenér prvoligové Příbrami Roman Nádvorník.

 

Přílohy
  • Příbram - Vlašim
    Příbram - Vlašim

  • Příbram - Vlašim
    Příbram - Vlašim

 
šup nahoru