Pátek 19.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Tn Sedlčany
dorost - Tn Sedlčany
Klatovy u nás
Klatovy u nás

Příprava: Votice - Želeč

Datum: Neděle 9.2.2014 11:18 - aktualizováno: Neděle 9.2.2014 11:29Zobrazeno: 1056x

Podhorský se trefil poprvé za Votice

Votice – Fotbalisté Votic odehrály přípravný zápas, tentokrát s lídrem jihočeské I. A třídy Želeč, kterou vede jako hrající trenér bývalý hráč Českých Budějovic Barteska. Zápas nakonec rozhodl Podhorský.

VOTICE – ŽELEČ 2:1

V první půlhodině větrného zápasu byli nebezpečnější hosté, ale dvakrát jejich střelu zastavilo břevno a jednou zakončovali mimo. V 31. minutě ale udeřilo na druhé straně, když po přihrávce Viskupa skóroval Štork. Domácím branka pomohla skóre mohl navýšit Rigel, ale brankář míč vyrazil a Podhorský a Viskup zamířili vedle. Barteskova technická střela na opačné straně také správný cíl nenašla.

Po přestávce zase začali lépe hosté, ale Bartesku po sóle nepřehodil Tůmu a následně z trestného kopu mířil stejný hráč vedle. Domácí kontrovali hlavičkou Němečka po rohu nad a Jonsztu vychytal gólmana. V 67. minutě se ale nedohodli votičtí obránci a soupeř z brejku vyrovnal. Jenže o chvíli později vstřelil vítěznou branku Votic Podhorský po přihrávce Jonszty, na skóre již nic nezměnily ani střely Jonszty a Šlejmara.

„Zápas se soupeřem, který vede jihočeskou I. A třídu byl dobrý, jen nepříjemný vítr znesnadňoval kombinace. Celkově jsme ale byli fotbalovější a vypracovali si více šancí, i když hosté v první půli nastřelili tyč a břevno. Ve druhé půli jsme měli navrch, hráli na jejich půlce, ale hosté vyráželi do nebezpečných brejků a jeden proměnili," popsal dění na hřišti trenér Votic Martin Bárta.

V sestavě opět nastoupili Miroslav Podhorský z Benešova a Jan Riegel z Českých Budějovic. „Věřím, že se nám oba podaří dotáhnout do konce, a pak už s kádrem nic dělat nebudeme," odtajnil kouč Votic k nováčkům.

Branky Votic: 31. Štork, 77. Podhorský. Poločas: 1:0.

Votice: Soukup (46. Tůma) – Šlejmar, Sládek (46. Bareš), Čupr, Říha – Riegel – Viskup (46. Jonszta), Podhorský, Kolář (46. Slunéčko), Otradovec (46. Homolka) – Štork (46. Němeček).

Autor: Pavel Šimáček

 

Přílohy
  • Votice - Želeč 2:1 příprava
    Votice - Želeč 2:1 příprava

 
šup nahoru