Pátek 26.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

dorost - Nový Knín
dorost - Nový Knín
Slaný - dorost starší
Slaný - dorost starší

Jedeme do lázní

Datum: Sobota 16.10.2010 19:07Zobrazeno: 1206x

Jiskra Třeboň (9.) – SK Marila Votice (6.), Divize, neděle 10.30, trenér Votic Ivan Pihávek:

„Chceme se na Třeboň připravit stejně dobře jako na Domažlice a dobrým fotbalem dokráčet k bodovému zisku. Votice ještě v Třeboni v divizi nevyhrály, tak zkusíme nepěknou sérii v neděli prolomit. Dopolední čas by nám neměl dělat problémy, navíc v sobotu dopoledne ještě lehce potrénujeme. Mužstvo Třeboně se moc nemění. Byl jsem se na ně podívat v Příbrami, mají rychlé a důrazné útočníky, na které si musíme dát pozor a nesmíme se nechat zatlačit. Chceme hrát svůj vlastní aktivní fotbal, vyhrávat souboje, dostávat se k míčům jako s Domažlicemi a řídit se heslem: Když máš balón, hraješ fotbal. V sestavě pravděpodobně nenastanou změny, ale to jsme plánovali i minulý zápas a nakonec jsme ji museli dvě hodiny před zápasem měnit. Kádr je široký a kvalitní a pokud tato situace nastane, tak zaskočí kvalitně někdo jiný.“

Divize

Statistiky hráčů SK Marily Votice, FC Graffinu Vlašim B a SK Benešov po 10. kole.

Bilance: 30 – 13 – 9 – 8, skóre 55:45.
Branky: 55, průměr na zápas 1,8 gólu.
Kanonýři: 12 – J. Jícha (Vlašim B), 5 – Lizák (Votice), Turek (Benešov), 3 – Svátek, Janů (oba Votice), Chomát, Kučaba (oba Benešov), 2 – O. Štěpán, Večera (oba Benešov), Walter, Lukeš (oba Votice), Nádeníček, Boháč (oba Vlašim B).
ŽK: 4 – Šefrna (Benešov), Horváth (Votice), Vořechovský (Vlašim B), 3 – Turek (Benešov), Žovinec, Borkovec, Císař, Janda (všichni Vlašim B), 2 – J. Jícha, J. Veselý (oba Vlašim B), Hrubý, Havlíček, Kučaba (všichni Benešov).
ČK: 1 – Císař, J. Jícha, Barros (všichni Vlašim B).

 

 
šup nahoru