Pátek 26.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Regions Cup Votice
Regions Cup Votice
žáci starší - Nymburk
žáci starší - Nymburk

Muži A: Loděnice - SK Votice [9.11.2013]

Datum: Pondělí 25.11.2013 21:57 - aktualizováno: Pondělí 25.11.2013 22:10Zobrazeno: 1467x
2:0 (2:0)

Přijeli jsme jako mistři světa, zlobí se Bárta

 

Loděnice - Fotbalisté Votic si nedají za rámeček zápas I. A třídy na hřišti předposledních Loděnic, kde je po neslaném nemastném výkonu domácí porazili díky dvěma trefám Herejta.

 

 Čtvrté Votice jely na hřiště předposledních Loděnic v klídku a s tím, že se jim nemůže nic stát a domácí jim body darují. To se ale šeredně zmýlily a rychlý útočník Herejt si na nich dvakrát v 31. a 36. minutě smlsnul. Nejprve využil chybu Pohana v rozehrávce a podruhé dorazil míč do sítě po závaru před votickou brankou. A to ještě Křížek a Pospíšil pálili z dobrých pozic vedle a Křížkovu ránu vyrazil Soukup na roh. Hostující trenér Bárta byl na mrtvici a svůj tým nepoznával.

 „Přijeli jsme na zápas jako mistři světa stejně jako do Cerhovic. Soupeř hrál na těžkém hřišti bojovně, nakopával míče dopředu s centry, což splnilo účel. Dal do přestávky dva góly, které jsme mu darovali naší lehkovážností," zuřil kouč.

Po přestávce se přeci jen Votičtí probudili, Viskup po trestném kopu mířil vedle, Němeček sólo zakončil do nohou brankáře a Šlejmar trefil břevno. Jenže ani domácí nelenili a mohli vedení z brejků navýšit, ale střelu Mráze a únik Iliaše zlikvidoval Soukup, který měl štěstí i v samotném závěru, když Kovač jednou střelou orazítkoval obě tyče. To však Loděnice od druhé výhry v soutěži nepřipravilo.

 „Ve druhé půli jsme byli aktivnější, nastřelili břevno a Němeček neproměnil sólo a mohli jsme se ještě o výsledek poprat. Celkově ale domácí vyhráli zaslouženě, když bojovali a výhru vydřeli. My jsme si hru zbytečně komplikovali a útok neexistoval. Zápas jsme si prohráli sami a takhle se o body nebojuje," byl rozladěný Martin Bárta.

 

Branky:
-
Rozhodčí:
Hamouz
ŽK:
1/1
ČK:
0
Diváků:
počet
Domácí:
soupiska
Hosté:

Soukup – Šlejmar, Dušátko, Čupr, Říha – Viskup, Pohan (46. Kondáš), Kolář, Homolka (18. Bareš) – Štork (60. Němeček), Jonszta.

Přílohy
  • Loděnice - Votice
    Loděnice - Votice

Související skupiny
 
šup nahoru