Pátek 26.4.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Marila-Spartak
Marila-Spartak
Javorský Daniel - 1992
Javorský Daniel - 1992

Muži A: SK MARILA Votice - SK Slavia Vejprnice [17.3.2007]

Datum: Pondělí 19.3.2007 11:57 - aktualizováno: Pondělí 19.3.2007 13:59Zobrazeno: 1886x
2:0 (1:0)

Předzápasová chvíle začala loučením s kanonýrem Pavlem Šimáčkem, který odchází na vlastní žádost do nižší soutěže a poté také minutou ticha k uctění památky pana Miroslava Vaněčka, dlouholetého funkcionáře a příznivce votické kopané.

Zápas se hrál v úvodu opatrně. Domácí chtěli na soupeře vlétnout, ten ale dobře bránil a podnikal nebezpečné protiútoky. V 19. minutě dokonce docílili hosté branky, která jim ale nebyla uznána pro ofsajd. O chvíli později pálil Košťál těsně nad. Nejdůležitější okamžik první půle přišel ve 27. minutě. Hostující gólman Hajžman zahrál v souboji se Šimáčkem rukou mimo pokutové území, byl vyloučen a z následného trestného kopu dostal Hájek Votice do vedení - 1:0. V závěru poločasu mohli hosté vyrovnat, ale osamoceného Dyku Solnař vychytal. Po přestávce Vejprničtí i v deseti přitlačili domácí na jejich polovinu. Vyloženou šanci si však nevypracovali, střely Rady a trestný kop Löwyho skončily vedle a standardní situace Votice ubránily. V 56. minutě vypálil na druhé straně Maron z dálky těsně nad. Za deset minut, ale stejný hráč viděl druhou žlutou, následně červenou kartu a šel se předčasně sprchovat. V 74. minutě se radovali domácí podruhé, když trestný kop Hájka poslal Janů hlavou do sítě - 2:0. Závěrečný tlak hostů již domácí s vypětím sil ubránili a Budilovy střely již také na výhře Votic nic nezměnily.

Ivan Čabala, trenér Votic: „Nebyl to žádný slavný fotbal, ale body za vydřené vítězství se počítají. Kluci podali bojovný výkon hlavně ve druhé půli. První poločas se mi vůbec nelíbil, přestože jsme po vyloučení brankáře měli převahu jednoho hráče. Chtěli jsme hrát nátlakovou hru, ale hrálo se spíše od vápna k vápnu. Po vyloučení Marona musím před kluky smeknout klobouk dolů, jak zápas odbojovali. Soupeř nehrál špatně, nám scházela mezihra a finální fáze, přesto jednoznačný cíl v podobě tří bodů jsme získali."

BND PŠ, FOTO JV

 

Branky:
28. Hájek, 74. Janů
Rozhodčí:
Vafka - Šob, Andrle DS - Havlíček
ŽK:
1/4
ČK:
1/1
Diváků:
300
Domácí:
Solnař - Novák (87.Dušátko), Janů, Nepivoda (69.Rezek), Lantora - Malina (68. Baťha), Budil, Maron, Hájek - Šimáček, Daniel
Hosté:
-
Přílohy
  • Vejprnice
    Vejprnice

    Smolný okamžik hostů - vyloučení golmana za úmyslnou ruku mimo pokutové území

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Porada před trestňákem - Hájek, Janů, Budil a Maron

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Nakonec to byl Tomáš Hájek - nedal novému golmanovi šanci - 1:0

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Poločas

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Z výrazu ve tváři Paval Kuky lze vyčíst nespokojenost s předvedenou hrou

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Pavel Kuka se přišel do kabiny rozloučit se spoluhráčem Pavlem Šimáčkem, který odchází do nižší soutěže

  • Vejprnice
    Vejprnice

    Poslední pozápasové posezení Pavla Šimáčka se spoluhráči - Milanem Šedivým, Cyrilem Maronem, Jakubem Malinou, Michalem Budilem a dalšími...

Související skupiny
 
šup nahoru