Středa 15.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

V Jankově
V Jankově
jilove-votice 2016
jilove-votice 2016

Muži A: Hostomice - Votice [26.3.2016]

Datum: Úterý 5.4.2016 11:22 - aktualizováno: Úterý 5.4.2016 11:30Zobrazeno: 1444x
0:0 PK 1:2

Hostomice – Ve třetím jarním kole fotbalové I. A třídy Votice pokračovaly v Hostomicích i do třetice v penaltových rozstřelech, ktetré díky brankáři Soukupovi, jenž všechny čtyři penalty chytil, zvítězily.

HOSTOMICE – VOTICE 0:0 PK 1:2

Na těžkém terénu dominovali po většinu času votičtí hráči, ale s koncovkou byli na štíru – Štork po sóle ztroskotal na gólmanovi, po centru Šlejmara zamířil Písařík z dobré pozice vedle a po chybě obránce nastřelil osamocený Slunečko v šestnáctce brankáře. Domácí zahrozili jen střelou Hrušky, kterou Soukup kryl.

V úvodu druhé půle mohly jít oba týmy do vedení. Nejprve tečovanou střelu Bábíčka parádně vyrazil Soukup na roh, aby na druhé straně nastřelil Písařík po přihrávce Štorka jen nohu brankáře Zímy. Následovala rána domácího Šebka, ale Soukup byl opět na místě. V závěru zápasu mohl zlomit zápas na stranu Votic M. Budil, jenž slalom přes tři hráče zakončil střelou nad z malého vápna.

A tak se šlo do penalt, ve kterých se zaskvěl gólman Votic Michal Soukup, jenž všechny čtyři domácí střelce vychytal, a tak hostům stačilo proměnit dvě (Šlejmar a Slunečko), aby brali druhý bod.

„Bylo to bojovné utkání na náročném, mazlavém terénu, který hodně ovlivňoval úroveň utkání. Přesto jsme měli vyhrát v základní hrací době, ale nevyužili jsme pět vyložených šancí (Slunečko, dvakrát M. Budil, Štork a Písařík), když jsme většinou chodili sami na branku, ale buď nás gólman vychytal, nebo Michal Budil po kličkách přestřelil branku. Na šance jsme sice vyhráli, ale hraje se na góly a ten jsme nedali ani jeden. V penaltách se předvedl čaroděj Michal Soukup, který všechny čtyři chytil a nakonec nám vychytal druhý plusový bod," dodal po utkání trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
-
Rozhodčí:
Lafek
ŽK:
4:3
ČK:
0:0
Diváků:
105
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Říha, M. Budil, Sládek (61. Kramný), Šlejmar – Homolka (83. Tábořík), Kolář, Kamarýt, Slunečko – Písařík, Štork (80. Voráček)
Přílohy
  • hostomice-votice 2016
    hostomice-votice 2016

Související skupiny
 
šup nahoru