Středa 15.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto



žáci mladší - Sl. Jesenice
žáci mladší - Sl. Jesenice

Muži A: Mníšek pod Brdy - SK Votice [4.10.2015]

Datum: Pondělí 5.10.2015 07:54 - aktualizováno: Pondělí 5.10.2015 07:57Zobrazeno: 1706x
2:3 (0:1)

Mníšek pod Brdy – Po třech porážkách ve fotbalové I. A třídě se hráčům Votic zadařilo, když přivezli všechny body z Mníšku pod Brdy. Rozhodující gól vsítil Viskup v závěru zápasu.

MNÍŠEK POD BRDY – VOTICE 2:3 (0:1)

Ihned z prvního útoku přehlavičkoval hostující Kramný zívající domácí branku. Poté domácí Moravec zamířil vedle a M. Kindelův projektil vyrazil Soukup. Následně upadla hra do průměru, z čehož vyplynuly dvě dobré akce hostů. Štork po úniku pálil mimo, ale M. Budil po trestném kopu Čupra už rozvlnil síť.

Úvod druhé půle hosté zaspali. Domácí první šanci Moravec ještě zazdil, ale po dlouhém míči za obranu již pálil Novák přesně. Za deset minut fauloval Sládek a Rada z penalty otočil stav na 2:1. Hosté ale nehodlali prohrát, přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a Štork trefil tyč. Zlom nastal v 77. minutě – domácí hlavičku Soukup vyrazil a z brejku střídající Voráček střelou k tyči srovnal. V 88. minutě unikl Tábořík a Viskup jeho zpětnou přihrávku přetavil ve výhru Votic.

„Bylo to docela hektické, zajímavé utkání, do kterého jsme vstoupili dobře, ale neproměnili jsme hned v první minutě velkou šanci Honzou Kramným. Poté se hra přelévala, ale jen po šestnáctky se spoustou nepřesností na hrbolatém hřišti. Mníšek hodně nakopával dlouhé míče a čekal na naši chybu vzadu. Do konce poločasu se nám podařilo dát gól ze standardky. Vstup do druhého poločasu jsme měli katastrofální. Soupeř sice první šanci neproměnil, ale poté otočil stav, když druhý gól byl z přísné penalty. Poté jsme začali makat, dobře kombinovat, udělali změny, poslali jsme do hry druhého útočníka Matěje Voráčka a ten hned vyrovnal. V závěru jsme po pěkné akci rozhodli a odvezli si tak šťastné a důležité tři body. Doufám, že nám výhra pomůže v dalších zápasech," přeje si kormidelník Votic Martin Bárta. 

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
52. Novák, 62. Rada (z PK) – 35. M. Budil, 76. Voráček, 88. Viskup
Rozhodčí:
Procházka
ŽK:
bez karet
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
soupiska
Hosté:
Soukup – Říha, Sládek, M. Budil, Molčík (71. Molčík) – Kramný (70. Tábořík), Kolář, Čupr, Slunečko – Štork (90. V. Budil), Viskup (89. Písařík).
Přílohy
  • mnisek - votice
    mnisek - votice

Související skupiny
 
šup nahoru