Čtvrtek 16.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Vlašim-dorost
Vlašim-dorost
Přípravky - turnaj Votice
Přípravky - turnaj Votice

Muži A: SK Votice - Zbuzany [20.9.2015]

Datum: Pondělí 21.9.2015 13:19 - aktualizováno: Pondělí 21.9.2015 13:22Zobrazeno: 1711x
1:2 (1:2)

Votice - Podruhé za sebou fotbalisté Votic v I. A třídě prohrály, když po po Kunicích doma nestačily na ambiciózní Zbuzany, branky padaly již v prvním poločase.

VOTICE – ZBUZANY 1:2 (1:2)

Úvod vyšel domácím, kteří byli blízko brance, ale to by musel mít Kamarýt po rohu seštelovaná mířidla a Voráček proměnit sólo, po němž zamířil místo sítě jen do brankáře. A tak udeřili hosté. V 11. minutě unikl votické obraně Pánek a nedal Soukupovi šanci – 0:1. Po hluché pasáži mohli domácí po půlhodině hry srovnat, ale po autu a přistrčení Štorkem, pálil Voráček do brankáře a po následném centru Viskupa poslal Slunečko míč hlavou do náruče Ramse. Vzápětí tak Zbuzanští trestali podruhé. Pětačtyřicetiletý, bývalý ligista Koubek, se po kombinaci uvolnil a po úniku poslal míč za záda Soukupa – 0:2. Domácí nerezignovali a těsně před koncem poločasu se dostali do hry, když si střílený centr Viskupa srazil hostující obránce do branky.

Ihned po změně stran vypálil křižnou střelou domácí Štork sice pěkně, ale mimo brankové tyče. Poté si již hosté zkušeně kontrolovali vedení, které mohli navýšit, ale ránu Pánka kryl Soukup, hlavičky Malečka a Gotěka po rohových kopech skončily těsně vedle votické branky.

„V prvním poločase jsme udělali dvě chyby a soupeř je středem obrany potrestal. Poté jsme byli aktivnější a podařilo se nám snížit na 1:2, ale mohli jsme jen litovat, že další vyložené šance, sólo Voráčka a hlavička Slunečka, neproměnili. Ty se musí proti kvalitnímu fotbalovému týmu, jako jsou Zbuzany, dávat. To byl rozdíl mezi námi a soupeřem. Ve druhé půli byla hra kouskovaná, my jsme si vytvořili jen dvě šance, naopak nás mohli hosté třikrát ztrestat po rozích, ale vždy hlavičkovali vedle. Zápas jsme prohráli, ale můžeme jen litovat neproměněných šancí v prvním poločase," smutnil po zápase trenér Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
42. vlastní – 13. Pánek, 33. Koubek. 
Rozhodčí:
Kotlár.
ŽK:
3:3
ČK:
0:0
Diváků:
140
Domácí:
Soukup – Molčík (70. Říha), M. Budil, Kamarýt (46. Čupr), Šlejmar – Kramný (84. Sládek), Kolář, Viskup, Slunečko – Voráček, Štork.
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice - zbuzany
    votice - zbuzany

Související skupiny
 
šup nahoru