Středa 15.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Všenory
Všenory
Domažlice
Domažlice

Muži A: Votice - Černolice [24.9.2016]

Datum: Pondělí 26.9.2016 10:14Zobrazeno: 1823x
4:2 (2:0)

Votice - Trápící se Votice nastoupily ve fotbalové I. A třídě doma proti lídrovi tabulky z Černolic, kterého překvapivě poměrně snadno přejely.

VOTICE – ČERNOLICE 4:2 (2:0)

První nebezpečnou střelu vyslal hostující Šmucler, ale Tůma míč vyrazil. Votice naopak první šanci přetavily v gól, když se po centru Homolky prosadil křížnou střelou Kolář. Ve 27. minutě se radovali domácí podruhé, když se po centru Štorka a závaru v šestnáctce hostů, nejlépe orientoval Sládek. Hosté nerezignovali a v závěru poločasu mohli snížit, ale Fraňka vychytal Tůma a Ševr zamířil vedle.

Ihned po přestávce udeřili Votičtí potřetí, když míč po centru Táboříka usměrnil do sítě Štork. Jenže hosté nesložili zbraně, Homola pálil nad a po centru ze strany vymetl šibenici Tůmovy branky Šultes – 3:1. Následně se mohli Černoličtí dostat do hry, ale Franěk pálil mimo tyče a únik zakončily vedle. A tak v 81. minutě dodal klid do domácích řad Homolka, jenž po přihrávce Písaříka propálil vše, co mu stálo v cestě. V závěru nejprve Tůma Votice podržel, aby ho následně Homola po centru překonal.

„Jsem rád, že jsme konečně vyhráli, dali čtyři góly a mohlo jich být víc. Také jsme ale mohli inkasovat, hlavně ve druhé půli, kdy byly Černolice nebezpečnější než v první. Měli dvě, tři dobré příležitosti na zkorigování, ale bohudík to nedali," dodal po zápase spokojený trenér Votic Martin Bárta, jenž bude v následujícím zápase postrádat Zoubka, který se žení.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
18. Kolář, 27. Sládek, 48. Štork, 81. Homolka – 63. Šultes, 88. Homola
Rozhodčí:
Petýrek
ŽK:
3:3
ČK:
0:0
Diváků:
100
Domácí:
Tůma – Říha, Šlejmar, Sládek, Slunečko – Kamarýt – Tábořík (68. Písařík), Zoubek, Kolář (78. Voráček), Homolka – Štork
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-cernolice2016p
    votice-cernolice2016p

Související skupiny
 
šup nahoru