Středa 15.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

Dobříš - Hostouň
Dobříš - Hostouň
Dorost - Popovice
Dorost - Popovice

Muži A: Votice - Kácov [18.6.2016]

Datum: Neděle 19.6.2016 10:32Zobrazeno: 1600x
7:1 (3:1)

Votice – Zápasem se zachraňujícím se Kácovem ukončili sezonu v I. A třídě fotbalisté Votic. A vůbec se s ním nemazlili. Sice šli hosté díky Linhartovi do vedení, ale následně přišla votická smršť sedmi gólů. Kácov tak byl seslán do I. B třídy. Jílové však vyhrálo, a tak by Kácovu nepomohla záchraně ani případná výhra. Zajímavostí je, že se o sedm gólů Votic, které skončily skončily v sezoně na pátém místě, se podělilo sedm střelců.

VOTICE – KÁCOV 7:1 (3:1)

Linhart parádní střelou do šibenice píchnul do vosího votického hnízda a to neměl dělat. Ještě do poločasu dostal Kácov tři žihadla v rozpětí čtyři minut (26. – 29.), když do správného místa bodli Písařík po centru Koláře, M. Budil po rohu Štorka a Štork do prázdné branky po úniku Voráčka. Do přestávky ještě kácovský Houdek trefil po rohu tyč, na druhé straně M. Budil po rohu ještě teď neví, proč nedal gól.

Po přestávce pokračovali Votičtí v kanonádě. Čtvrtý gól přidal Slunečko, jenž tečoval střelu V. Budila po odraženém rohu Štorka. Následně hosté mohli snížit, ale první střelu vyrazil Soukup, druhou vykopl M. Budil z brankové čáry. A tak udeřili opět domácí, tentokrát po rohových kopech – nejprve Sládek a poté Voráček. Aby toho nebylo na hosty málo, tak je v 83. minutě dorazil mladík T. Kramný po úniku Prégra. Nic na výsledku 7:1 nezměnila ani tyč z trestného kopu hostujícího Vlasáka.

„Po našem zaváhání se hosté pěkným gólem do šibenice dostali do vedení. Poté jsme ale rychle dali tři góly, následně hru kontrolovali, přidali další čtyři góly a zaslouženě vyhráli," radoval se po zápase kormidelník Votic Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
26. Písařík, 27. M. Budil, 29. Štork, 48. Slunečko, 58. Sládek, 68. Voráček, 83. T. Kramný – 8. Linhart
Rozhodčí:
Paukner
ŽK:
0:4
ČK:
0:4
Diváků:
80
Domácí:
Soukup – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar (77. Prégr) – V. Budil, Písařík (46. Tábořík), Kolář, Slunečko (60. J. Kramný) – Voráček (81. T. Kramný), Štork
Hosté:
soupiska
Přílohy
  • votice-kácov2016
    votice-kácov2016

 
šup nahoru