Středa 15.5.2024

Hledat

Archiv

Náhodné foto

V akci Láďa Neuberg
V akci Láďa Neuberg
S Doubravkou doma
S Doubravkou doma

Muži A: Zbuzany - Votice [23.4.2016]

Datum: Úterý 26.4.2016 11:23 - aktualizováno: Úterý 26.4.2016 11:25Zobrazeno: 1939x
6:3 (1:2)

Zbuzany – Na hřišti lídra tabulky fotbalové I. A třídy drželi hráči Votic poločas domácí ofenzivu na uzdě, navíc vedli. Jenže po přestávce přišla zbuzanská smršť pěti gólů, na které odpověděl jen Voráček. A tak jeli po tenisovém výsledku hosté domů s prázdnou.

ZBUZANY – VOTICE 6:3 (1:2)

Zápas začali domácí náporem. Šírl s I. Pánkem orazítkovali tyče, Pánek zamířil z loženky vedle, aby ve 26. minutě Sparťan Kincl otevřel skóre. Jenže poté přestali hrát a byli ztrestáni, když Homolka hlavou po centru Písaříka a M. Budil krásným dalekonosným lobem otočili na 1:2.

Úvod druhé půle ale hostům nevyšel. Koubek po zpětné přihrávce Kincla srovnal a I. Pánek po faulu na Říhu otočil na 3:2. „Rozhodčí neodpískal faul útočníka na Říhu, když si kryl míč do zámezí. Vzal mu balón, postupoval sám ze strany a následně ho předložil zpětnou přihrávku Pánkovi, jenž nezaváhal. Nechci se na to ale vymlouvat, akci předcházely věci, které jsme špatně sehráli," popsal rozhodující moment kouč Votic Martin Bárta.

Následně již drželi domácí otěže zápasu ve svých rukou, Koubek, Maleček a I. Pánek vsítili další tři branky do sítě Votic, které jen Voráčkem z dorážky střely Slunečka, zmírnily porážku.

„V poločase jsme vedli, ale bohužel jsme ve druhém dostali pět branek. Soupeř měl velkou kvalitu do ofenzivy, my jsme se s ní špatně vypořádali, propadali v individuálních soubojích a dělali chyby. Škoda, že jsme brzy po přestávce dostali dva góly, které nás porazily. V defenzivě jsme mohli soupeře víc potrápit. Pokud bychom vydrželi déle, musely by Zbuzany otevřít víc hru, chodili bychom do brejků a mohli tak soupeři zápas ztížit," posteskl si po zápase Martin Bárta.

Autor: Pavel Šimáček
Branky:
47. a 57. Koubek, 49. a 72. I. Pánek, 26. Kincl, 70. Maleček – 30. Homolka, 41. M. Budil, 88. Voráček
Rozhodčí:
Krejsa
ŽK:
1:3
ČK:
0:0
Diváků:
131
Domácí:
soupiska
Hosté:
Tůma – Říha, M. Budil, Sládek, Šlejmar – Homolka, Kolář, Kamarýt, Slunečko – Písařík (67. Voráček), Štork
Přílohy
  • zbuzany-votice2016
    zbuzany-votice2016

Související skupiny
 
šup nahoru